onsdag 30. mars 2016

T-Bricks

T-bricks, snadder...snadder og så enkelt, synes jeg.
 
Du trenger:
6 dl eller 2,5 cups varmt vann
1 pose tørr gjær
3 ss sukker
2 ss eddik
 
Bland og rør dette sammen i en bolle og la det virke i 5-10 minutter, det vil begynne og boble.
Sett ovnen på 75 grader celsius
 
Ha i
16,8 dl hvetemel eller 7 cups
1 ts salt
0,8 dl eller 1/3 cup rapsolje/solsikkeolje
 
Kjør deigen med deigkroken i ca 10 min.
La deigen heve i 20 min. (men du trenger ikke)
Del deigen i 4 deler, lag pølser som du kjevler ut.
Skjær hver flate pølse i 4 deler og legg de på en steke brett med bakepapir.
- pensle stykkene med litt egg / vann og ha over revet ost, solsikkefrø eller valmuefrø
 
Sett steke brettet på midterste rille i ovnen, som har 70-75 grader celsius.
Her skal de stå og kose seg til de har nådd ønsket høyde, dette tar ca. 20-25 min.
 
Øk temperaturen til 175 grader celsius og stek videre til de er blitt gylne som på bilde over.
Når du synes at de ser ferdige ut (som bilde over) ta de over på en rist og del de. Jeg pleier å vente noen minutter slik at de får avkjølt seg litt.
 
Dette bør du prøve... veldig godt.
 





Ingen kommentarer: