torsdag 31. mars 2016

Hva har jeg i spiskammeret mitt?

I dag tenkte jeg skulle gi deg et lite innblikk i hva du finner hos meg og som jeg ikke vil være foruten.

 3 - ting som er godt å ha i spiskammeret sitt.

 

Heinz Worcester saus...
Nydelig å ha i når man steker kjøtt som biff og kjøttdeig den gir en litt mer omf i smaken, men mild og rund. Den gir et ekstra piff til kjøttbollene, marinadene og biffen. Ha noen dråper i panna når du steker biff, smaker fantastisk. En av mine favoritter.

Sennepspulver er noe som er veldig kjekt å ha i spiskammeret sitt, den er uvurderlig i et mangfold av sauser og stuinger.
God holdbarhet

Heinz eplecider eddik er også noe en bør ha i spiskammeret sitt.

Til sauser, aioli, marinader, stuinger og bakverk… den er mye mildere på smak enn den «vanlige» eddiken. Denne flaska har mange bruksområder. Den er et må ha når man skal lage t-bricks.


Ingenting er sponset :(
 




Ingen kommentarer: