![]() |
Hvorfor lage de selv? 1: Du vet hva du får. 2: De smaker mye bedre. 3. Det er enkelt. |
250 gram hvetemel
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
1 ss olje
1,5 dl vann
- kjør den 5-10 min i kjøkkenmaskinen
da blir den enklere å kjevle ut.
Bruk litt mel når du kjevler ut deigen.
Stekes med en gang i en tørr stekepanne eller på en takke.
Når de begynner å boble og bli litt "brune", kan du snu de.
Trenger ikke olje/smør i panna, de kan også lettere blir fritert når du bruker olje/smør og det vil vi jo ikke.
Dekk de til med bakepapir og folie, da holder de seg
myke til du skal bruke/spise de.
Dobbel deig:
ca. 500 gr hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts salt
2 ss olje
3 dl vann
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar